Woody

Flexibel

Een Woody Office is flexibel in de basis. Vrij in te delen met comfortabele werkplekken of flexplekken. Met high tech vergaderruimtes waar je fysiek of online met elkaar in gesprek gaat. Maar ook met ruimte voor spontane ontmoetingen. In een Woody Office houden we met al deze functies rekening. Een open plattegrond die nog helemaal vrij ingedeeld kan worden. Sterker nog, zijn er na een jaar toch meer vaste werkplekken nodig (of meer ruimte voor de VRIJMIBO) dan is dat relatief eenvoudig te realiseren.

Lees meer

Het oog wil ook wat

Huisvesting straalt uit hoe je als organisatie in de wereld staat en welke verantwoording je hierin neemt. Een circulair houten pand wordt zowel door medewerkers als klanten hoog gewaardeerd. Zo helpt een houten bedrijfspand om jonge high-potentials – voor wie social engagement hoog in het vaandel staat – aan te trekken. Diezelfde blijvende aantrekkingskracht zorgt er ook in belangrijke mate voor dat houten gebouwen een lange levensduur hebben. Ze maken de omgeving immers mooier.

houtlab-15-mei-2023-51-2

Hoe word je ‘the place to be’?

Wat zou je willen dat medewerkers op een verjaardag vertellen over hun werkplek? ‘Gedateerde boel’ of ‘helemaal van nu’. En wat zouden sollicitanten denken als ze op gesprek komen? Je staat er misschien niet bij stil, maar een gebouw straalt af op een werkgever. En duurzaamheid speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. In de zogenaamde ‘war on talent’ kan een gezonde, comfortabele werkplek zomaar de doorslaggevende factor zijn.

12368-cube-hr-foto-bob-8

Een gebouw als een warme jas

Minimaal label C. Zo, dat is nog eens een eis waar je als gebouweigenaar tegenwoordig aan moet voldoen. Voor oude gebouwen betekent dat vaak ingrijpend renoveren, isoleren et cetera. Bij nieuwbouw is het gelukkig een stuk eenvoudiger om daaraan te voldoen. Daarnaast zorgt een gebouw dat uit (voornamelijk) natuurlijke materialen bestaat, van zichzelf al voor een comfortabel gevoel. Het doet warm aan en zorgt instant voor sfeer. En dat gewoon bovenop een goed energielabel.

houtlab-15-mei-2023-29
Woody

Gratis inspiratie voor houtlovers en bouwfans

Op zoek naar inspiratie en benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? In dit inspiratieboek ontdek je niet alleen de mogelijkheden van houtbouw, maar ook waarom we bij Woody Builders graag met hout bouwen. Wist je bijvoorbeeld dat hout een kalmerende werking heeft? Of dat een gebouw van massief hout zeer brandwerend is?

 

Vraag hier gratis het inspiratieboek aan